Copernicuslaan 's Hertogenbosch
Titel:
Re-view
Materiaal:
betonverf op beton
Afmeting:
30x30cm per stuk
Jaar:
2007 / 2008

Beschrijving:


De tegel die u hierboven ziet was mijn eerste experiment voor het Re-view project.

Dit project is ontstaan uit de VVV-route 'Gevelstenen en Beelden-wandeling 's-Hertogenbosch'. De route die u langs verschillende pittoreske bezienswaardigheden van de stad voert.  Maar naar mijn mening zijn er nog veel meer bezienswaardigheden te ontdekken, die echter geen historische betekenis hebben of 'pittoresk' zijn te noemen.

Toch hebben juist deze plekken mijn blik gegrepen in een eigen vorm van aantrekkelijkheid. Met deze aangepaste route probeer ik de blik van voorbijgangers te vangen en te verleiden nog eens te kijken.

Achtergrond informatie:


De route is hieronder nog te vinden als fragment van mijn oude website. Als u met de muis over de vierkantjes gaat ziet u korte videofragmenten van het illegaal plaatsen van de tegels:

Klik hier om de kaart in een eigen venster te openen voor een beter overzicht.